Android Pay вже в Україні

02.11.2017

З 1 листопада користувачі Android в Україні зможуть швидко й безпечно здійснювати покупки офлайн і онлайн за допомогою Android Pay!

Сервіс дозволяє оплачувати товари й послуги в магазинах і додатках за допомогою смартфонів на базі Android 4.4 і вище, не витрачаючи часу на пошук банківської картки або перерахунок купюр. Про це повідомляється в офіційному блозі GoogleУкраїна.

Завантажте додаток з Google Play і додайте дані своїх банківських карток, а коли опинитеся біля каси – просто розблокуйте смартфон і піднесіть його до терміналу оплати NFC.

Оскільки Android Pay не передає дані банківської картки продавцю під час оплати, використовувати його навіть безпечніше, ніж картку. Якщо ви втратите свій телефон або його вкрадуть, то за допомогою функції «Знайти пристрій» ви зможете дистанційно заблокувати телефон, захистити його новим паролем або навіть видалити з нього всі особисті дані.

Де я можу скористатися Android Pay?

Неважливо, чи плануєте ви заправити машину, випити кави, купити продукти додому або квитки в кіно – ви зможете скористатися Android Pay у будь-якому місці, де встановлені термінали безконтактної оплати. Їх легко впізнати за цими значками:

Сотні компаній в Україні вже підтримують Android Pay, у тому числі такі популярні, як: мережа супермаркетів “Сільпо”, делікатес-маркети Le Silpo, гіпермаркети Fozzy, мережа магазинів біля будинку “Фора”, мережа магазинів зв'язку ringoo, фармацевтичні супермаркети “Біла Ромашка”, Київський метрополітен, мережа закладів швидкого харчування McDonald's, мережі автозаправних комплексів WOG і OKKO. Список компаній, у яких можна розрахуватися за допомогою Android Pay, буде постійно розширюватися. Крім того, відмінна новина для тих, чиї дисконтні та бонусні картки вже не вміщаються в гаманці – з Android Pay можна зберегти їх дані просто в телефоні.

Як почати користуватися Android Pay?

Скачайте додаток Android Pay у магазині Google Play і додайте свою кредитну або дебетову картку. На сьогодні Android Pay в Україні працює тільки з картками Mastercard та Visa, які випущені ПриватБанком, проте список банків буде постійно поповнюватися – слідкуйте за оновленнями.

Україна стала 15-ю країною у світі, де користувачі можуть завантажити додаток і користуватися всіма перевагами швидкої й легкої оплати. Сподіваємося, що українські користувачі оцінять зручність і надійність Android Pay, а шопінг стане швидшим і комфортнішим!

Джерело: Офіційний блог Google Україна


Понравилась статья? Поделитесь с друзьями!



комментарии простроенны на платформе Disqus

ПОСЛЕДНИЕ МАТЕРИАЛЫ:

12.09.2019 count; ?>

Как создать интернет-магазин с нуля

Торговля в Интернете развивается бешенными темпами...
29.08.2019 count; ?>

5 хороших привычек

Богатые и успешные люди ведут себя совсем не так,...
12.06.2019 count; ?>

«Капитан»: новая одежда палача

Фильм «Капитан» (Der Hauptmann) немецкого режиссер...
12.06.2019 count; ?>

"Экстаз" — красиво созданный кошмар

Гала-премьера 9-го Одесского международного кинофе...
24.10.2018 count; ?>

РЕПЕРТУАР ОДЕССКОГО АКАДЕМИЧЕСКОГО РУССК...

"Театр должен просвещать ум. Он должен наполнять с...